Marknaden

Idag är det lördag. Det innebär marknad. Det var skönt att komma ut lite allihop efter att ha varit krassliga en period.
En timmes gång enkel väg. Ett varsitt barn på ryggen.

Frukt och grönt stod på listan.

20120428-201052.jpg

20120428-200712.jpg

2 reaktion på “Marknaden

 1. Ragnhild

  Hej på er alla. Det ser inte så varmt ut. Stämmer det att barnen har mössa inomhus? Har ni flyttat igen? Här börjar snart båtarna igen. Stina jobbar på Göta idag

  Svara
 2. Emma

  Hej! Åh vad fint att hitta igen er här på nätet- vilka fina bilder! Och vad stor hon har blivit Klara! Era mejladresser försvann i flytten, och jag har inte kommit mig för att söka efter er här för äns idag…
  Vi har det fint, trivs väldigt bra inne i stan. Ture mår som en prins! Och min mage likaså. Min mejladress är emmastinak@hotmail.com om ni vill skriva- så kan jag skriva lite längre där. Stor kram till er! /Emma

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *