Bulongwa

Äntligen framme. Resan har varit lång. Befrielse att lämna hettan och komma upp på högre höjder. Här uppe i bergen är det som en regnig sommar. Grönt och fantastiskt vackert. Majsen är hög och de röda stigarna är välbekanta. Flera efterlängtade återseenden med vänner. Barnen väcker mycket uppmärksamhet. Klara vandrar runt från famn till famn och rygg till rygg men Alfred är fortfarande ganska avvaktande och håller sig nära oss. Atazoea. Han vänjer sig. Här kommer några bilder.

Hannes har börjat sin praktik på barnhemmet. Här är en bild från när de åkte iväg med lastbil och plockade frukt till barnen.

En vanlig förmiddags- syssla för mig och barnen är att tvätta.. Fint att ha en son som gärna hjälper till.

Vi är friska och trivs. Det är fint att vara här.

Kram!

11 reaktion på “Bulongwa

 1. Ragnhild

  Åh vad kul det är att kunna följa er här. Jag tycker att Klara är lik Alfred på den nya bilden ni lagt in. Här i Linköping var det vitt på marken i morse men det smälter nog bort under dagen.
  Kram Ragnhild

  Svara
 2. Monica Pettersson

  Hejsan ! Ni ser ut att ha det bra och trivas hälsa Anna så gott och i morron ska vi ha vårat symöte där vi stickar och virkar till barnhemmet och såhar vi lite lotterier mvh Monica

  Svara
 3. Edimar

  Great article Larry! As usual, you have an unncany ability to inspire and motivate! In particular, there were two things you mentioned that struck me. First, achieving balance in life is paramount. I truly believe this and it’s great to see you messaging that to readers. Second, your sports analogies really hit home. No sane professional sports team owner would consider fielding a team of highly paid professionals on a field or court without a coach. So why would we as business professionals consider putting ourselves on the field without one?Thanks again for the insights and clarity around what coaching is and what it can do for us!

  Svara
 4. http://www.bipgodz.com/

  Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Today bloggers publish only about gossips and web and this is actually irritating. A good web site with exciting content, this is what I need. Thanks for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

  Svara
 5. http://www./

  Pas vraiment plus qu’ailleurs. Mais Fiston 3.1 a toujours eu de l’intérêt pour la lecture. Je me souviens que lorsqu’il avait à peine deux ans, on devait déjà partager La Presse du samedi avec lui car il faisait semblant de lire le journal. Il a appris tout seul.

  Svara
  1. Millie

   – This is an amazing chance for someone who wishes she had joined Project Life way back at the start of the ye08&#r23a; like me!!! I keep reading so much about how it has change the way people keep memories I would love to give it a go!

   Svara
 6. http://www./

  A dedicated server? Now that's dedication, Moos! Thanks for soldiering on. I don't know how many regular visitors Global Groove has, but I'm certain that we all appreciate you, and the music.Thanks!

  Svara
 7. auto kredit gunstig kaufen

  musiclounge.dl.amthis site is cool and the files are intended for 24 hours listening only ( their disclaimer ) but the files are yours to keep. There are also links to lots of other sites like hotspot.t3.to where i got stadium arcadium by the chillies two weeks before its release. Also you can buy cakewalk pyro which is ripping burning converting software and for £50 and it records audio from the web! So imagine the records you could record from sites like myspace where they play you full songsReferences :

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *